Soxhorno Vario

Soxhorno Vario

E ndryshme është qëndrimi për ata që preferojnë përzierjen e modernitetit dhe rehati.

Me linjat e tij të veçanta, praktikën dhe sofistikimin e efektit të tij elmo, Vario është jetesa që do t'ju pushtojë në shikim të parë. Minimale, të ndritshme dhe shumë më tepër.

SGO6

New product

Permasat 260 Cm x 45cm x 200 H

Dizenjo bashkohore dhe detaje elegante që vijnë së bashku për të krijuar koleksionin
argëtues Vario. Me një finiturë të ngrohtë dhe detaje zbukuruese, koleksioni Vario ofron një
stil bashkohor të përsosur për çdo dhomë ndenje.

Kompozimi bashkohor i pasur në detaje
elegante dhe ngjyra harmonike moderne si pana dhe ngjyra e bardhe gërshetohen në
koleksionin Vario nje zgjedhje plot stil për çdo ambjent.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Soxhorno Vario

Soxhorno Vario

E ndryshme është qëndrimi për ata që preferojnë përzierjen e modernitetit dhe rehati.

Me linjat e tij të veçanta, praktikën dhe sofistikimin e efektit të tij elmo, Vario është jetesa që do t'ju pushtojë në shikim të parë. Minimale, të ndritshme dhe shumë më tepër.

Related Products

Raft muri AURO ngjyre e bardhe me ngjyre druri te erret.

Raft muri AURO ngjyre e bardhe me ngjyre druri te hapur.

Raft muri AURO e bardhe.

Raft muri BOX ngjyre e erret.

Raft muri BOX ngjyre druri.

Raft muri BOX ngjyre e bardhe.

Mobilie televizori DUNE ngjyre druri.

Mobilie televizori REMO.

Mobilie televizori REMO.

Mobilie televizori REMO.

Mobilie televizori ALMEIDA.

Mobilie televizori ARTIC 

Mobilie set VALENCIA.

Mobilie televizori TOTO

Mobilie televizori Rubi.

Soxhorno GARA.

Soxhorno GARA

Soxhorno LEO

Soxhorno LEO

Soxhorno TRONADOR ,ngjyre druri me te bardhe. Permasat : 260x38x180

Soxhorno TRONADOR

Soxhorno TROMEN

Soxhorno TROMEN

Kredenca Dune Console ngjyre druri. 

Kredenc GORA CONSOLE.

Kredenc Dune Console.

Kredenca ARYA Console.

Kredenca Dune Console ngjyre e bardhe antike.

Kredenc Dune Console.