Soxhorno Sofia

Reduced price!
Soxhorno Sofia

Soxhorno Sofia

Soxhorno Sofia e pajisur me dyer kornizash dhe doreza të hollë me efekt druri që përfundojë në ngjyrën e strukturës. Bazë me dy sirtarë të mëdhenj dhe nje dyer të gjate qelqi me 4 rafte xhami.

New product

Dimensionet : 240 x 58 x 210h

No customer reviews for the moment.

Write a review

Soxhorno Sofia

Soxhorno Sofia

Soxhorno Sofia e pajisur me dyer kornizash dhe doreza të hollë me efekt druri që përfundojë në ngjyrën e strukturës. Bazë me dy sirtarë të mëdhenj dhe nje dyer të gjate qelqi me 4 rafte xhami.

Related Products

Raft muri AURO ngjyre e bardhe me ngjyre druri te erret.

Raft muri AURO ngjyre e bardhe me ngjyre druri te hapur.

Raft muri AURO e bardhe.

Raft muri BOX ngjyre e erret.

Raft muri BOX ngjyre druri.

Raft muri BOX ngjyre e bardhe.

Mobilie televizori DUNE ngjyre druri.

Mobilie televizori REMO.

Mobilie televizori REMO.

Mobilie televizori REMO.

Mobilie televizori ALMEIDA.

Mobilie televizori ARTIC 

Mobilie set VALENCIA.

Mobilie televizori TOTO

Mobilie televizori Rubi.

Soxhorno GARA.

Soxhorno GARA

Soxhorno LEO ngjyre druri  e kombinuar me bardhesi qe fal  nje ndjesi relaksi. Permasat : 170.5 x 41.5 x 170.5

Soxhorno LEO stil kontemporane qe karakterizon nje linje moderne . Permasat : 170.5 x 41.5 x 170.5

Soxhorno TRONADOR , ngjyre e bardhe kompinuar me elemente druri per ti dhene ngrohtesi ambjentit tuaj . Permasat : 260x38x180

Soxhorno TROMEN, ngjyre e bardhe me antrakcid. Permasat : 260x40x210 

Kredenca Dune Console ngjyre druri. 

Kredenc GORA CONSOLE.

Kredenc Dune Console.

Kredenca ARYA Console.

Kredenca Dune Console ngjyre e bardhe antike.

Kredenc Dune Console.

Soxhorno LION , nderthurje ngjyrash qe transmeton llojshmeri mendimesh dhe idesh.  Permasat : 270x35x200cm