Price drop

per page
1 480€ 1 640€

Lucrezia është një kuzhinë e fortë, si tradita e zdrukthtarisë italiane. Lucrezia është një kuzhinë e stilit klasik, e çmuar për dyert e saj në efektin e drurit të geshtenjes. 

0 Review(s)
1 200€ 1 468€

" Dolce Vita" me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 2 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

0 Review(s)
1 035€ 1 150€

Stili industrial shfaqet në koleksioni e ShagaDesign&Mobilim me emrin City. Tipari kryesor i kësaj kuzhine jane linjat bashkëkohore dhe ngjyrat e moderne që përshtaten me çdo stil. Përfundimi i strukturës së hekurit e bën atë shumë të rafinuar dhe zgjedhjen perfekte qe do ju lejojnë të jetoni në rehati çdo ditë.  Permasat :255*60*215h

0 Review(s)
1 033€ 1 148€

Stili industrial shfaqet në koleksioni e ShagaDesign&Mobilim me emrin City 2. Tipari kryesor i kësaj kuzhine jane linjat bashkëkohore dhe ngjyrat e moderne që përshtaten me çdo stil. Përfundimi i strukturës së hekurit e bën atë shumë të rafinuar dhe zgjedhjen perfekte qe do ju lejojnë të jetoni në rehati çdo ditë. 

0 Review(s)
844€ 938€

" Freccia " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

0 Review(s)
800€ 890€

Efekti i eukalipteve gri" Marina 4 " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel dhe pasqyre, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë dhe pasqyre.

0 Review(s)
790€ 878€

Me Cecilia 2 ne ngjyre Arre ju mund të pajisni dhomën tuaj të gjumit sipas traditës, pa shpenzuar një pasuri. Klasiket kthehen në qendër të vëmendjes, me koleksionin Cecilia 2. Dhoma e kompletuar, e përbërë nga një gardërobë me dyer sezonale dhe një kornizë dhe doreza antike.

0 Review(s)
676€ 752€

Pandora, elegance dhe funksionalitet në majë të gishtave tuaj. " Pandora " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

0 Review(s)
673€ 748€

Athena 2 është kuzhina që i ploteson te gjitha deshirat  dhe nevojat tuaja, ndonese e vogel ne permasa. Një kuzhinë bashkëkohore me modularitet të lartë, ju mund ta dizenjoni pikërisht ashtu siç dëshironi, pa sakrifikuar hapësirën dhe kompaktësinë.

0 Review(s)
666€ 740€

Linja Leader 2 propozon një dhomë me dizajne elegant dhe modern. E pajisur me nje dollap ku te gjitha panelet jane pasqyruese, detaj i cili e bene kete dhome teheqes dhe teper funksional.

0 Review(s)
657€ 730€

Me Cecilia ju mund të pajisni dhomën tuaj të gjumit sipas traditës, pa shpenzuar një pasuri. Cecilia është një dhomë gjumi me atmosferë të mrekullueshme, me motive të hijshme të kornizës së saj të krevatit dhe dollapit me 6 dyer dhe tre sirtare që ndajnë të njëjtin stil të thjeshtë dhe të rafinuar. 

0 Review(s)
656€ 729€

Ndriçim dhe rehati me Marina 1 Secili prej nesh është i ndryshëm dhe ka një shije të veçantë, prandaj gjithmonë duam t'ju ofrojmë kaq shumë zgjidhje të mobilimit. Marina në foto është e përbërë nga një gardërobë me 3 dyer scorevel në ngjyre gize për strukturën dhe për pjesën e përparme me një efekt natyral të lisi.

0 Review(s)
590€ 667€

Dhoma ELENA e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale .Elena nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, me pasqyrë qendrore, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.

0 Review(s)
590€ 658€

" Astra" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Astra" per tju ofruar me teper rehati.

0 Review(s)
577€ 641€

" Leader " eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen " Leader " per tju ofruar me teper rehati.

0 Review(s)
Showing 1 - 15 of 37 items