New products

950€

Cecilia është një dhomë gjumi me një atmosferë të shkëlqyeshme me motive të këndshme. Linjat sezonale me 6 dyer që ndan të njëjtin stil të thjeshtë dhe të rafinuar

0 Review(s)
1 650€

Detaje të pasura me elegancë që shprehin kujdes në realizimin e kësaj kuzhine.Sofia është një kuzhinë modulare e bukur dhe e ndritshme, plot me rafte që do t’i bëjnë të lumtur dashamirët e dizajnit të rafinuar. Permasa: 4m Linear 

0 Review(s)
165€

Stil modern dhe elegant, kombinim perfekt i mermerit dhe metalit.Krijon komoditet dhe sharm per shtepine tuaj.Përmasat 90x90 cm 

0 Review(s)
212€

0 Review(s)
585€

0 Review(s)
985€

0 Review(s)
226€

0 Review(s)
370€

Dhurojini vetes momente relaksi pas një dite intensive dhe të lodhshme.

0 Review(s)
1 500€

Nje nga stilet me te mira moderne qe do te sjell skelqim,eleganc dhe komoditet ne qendrimin tuaj te perditshem.Përmasa: 380x95cmPërbërja: Strukturë DruriMbushja: Shaum NatyraleVeshja: Cope Mikrofiber + Mekanizem qe hapet 

0 Review(s)
260€

0 Review(s)
Showing 1 - 12 of 12 items