Karrige Ivi

Karrige Ivi

27€

Karrige IVI është një kënaqësi dhe zgjedhje praktike për zonën tuaj të brendshëm apo të jashteme te ngrënies. Prodhuar nga polipropileni me cilësi të lartë, kjo karrige eshte teper rezitente ndaj kushteve atmosferike dhe goditjeve.

PP689

New product

Quantity

E disponojme ne disa ngjyra.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Karrige Ivi

Karrige Ivi

Karrige IVI është një kënaqësi dhe zgjedhje praktike për zonën tuaj të brendshëm apo të jashteme te ngrënies. Prodhuar nga polipropileni me cilësi të lartë, kjo karrige eshte teper rezitente ndaj kushteve atmosferike dhe goditjeve.

Related Products

35€

Karrige Olive kombinim i përsosur i linjave moderne, e gjitha ne ngjyre khaki. Karrigia është e thjeshtë dhe kjo është ajo që e bën karrigen tërheqëse thjeshtësia.

47€

Nje dizajn unik dhe modern, i cili e ben akoma me te kendshem ambientin tuaj !! Struktura inoks , e veshur e gjitha ne lekure te bardhe.

90€

Karrige Jemmy per nje qendrim dhe dizajne te kendshem! Strukture dhe kembe metalike, veshje me material te mendafsht ne forme rrjete.

80€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture dhe kembe metalike me lyerje. Shpina dhe ndenjesja te veshura me materjal te mendafsht ne forem rrjete.

90€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, veshje me lekure eco-pelle te bardhe dhe te zeze.

39€

Karrige SIERA  nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj, dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri. 

37€

Karrige Carmen me stilin e saj skandinav do te jete nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj. Dizajn dhe rehati maksimale gjate qendrimit tuaj! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( nje polimer termoplatik teper rezistenet), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri dhe detaje prej...

32€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplatik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve).

24€ 30€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike  polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike).

34€

Karrige ALVI është i bërë nga një cilësi e lartë dhe plastike të qëndrueshme polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike)

75€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike), ndenjesja e veshur me lekure. E disponojme ne 3 ngjyra!

47€

Nje dizajn i vecant qe ofron rehatine dhe siguri maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture plastike polipropileni  dhe mbeshtetese polikarbonate ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit). Te pershtatshme per ambjente te jashteme dhe te brendshme.

39€

Karrige NEVA nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplastik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve).

45€

Karrige LENO  nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj, dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri. 

44€

Karrige Ziris është i bërë nga një cilësi e lartë dhe plastike të qëndrueshme polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike)

77€

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

57€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike), ndenjesja e veshur me lekure.

72€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

107€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, mbeshtetesja dru, veshje me lekure eco-pelle ne disa ngjyra.

72€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes!

44€

Nje dizajn modern ne stil Retro qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru i lyer.

27€

Nje dizajn i vecant qe ofron rehatine dhe siguri maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture plastike polipropileni  dhe mbeshtetese polikarbonate ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit). Te pershtatshme per ambjente te jashteme dhe te brendshme.

34€

Karrige SILVA nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplastik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve).

73€

Kolltuk klasik i bllokut 1930, i riinterpretuar. I ndertuar prej palme kacavjerrëse natyrale dhe rrjete e endur plastike, nje model i rehatshem dhe mese i pershtatshme për kuzhinë ose oborrin tuaj. (Vetëm mos harroni të ruani atë në ambiente të mbyllura kur të vijë shirat.)

33€

Karrige DONA me stilin e saj skandinav do te jete nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj. Dizajn dhe rehati maksimale gjate qendrimit tuaj! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( nje polimer termoplatik teper rezistenet), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri dhe detaje prej metali...

69€

Nje dizajn modern ne stil Retro qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !!

33€

Karrige Silver per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Perberja: Skelet Metalik Lartesia: 89cmE veshur me tapiceri  Kembe Metalike me lyerje 

81€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj. Strukture druri dhe cope mikrofiber.

106€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, mbeshtetesja dru, veshje me lekure eco-pelle.

488€

Sistemoni hapësirat tuaja në natyre dhe bëhuni gati për verë!Shaga sjell per ju setin e kolltukeve per veranda dhe kopshte, qe mbremjte e veres te jene te paharueshme dhe relaksuese.