Karrige Dona

Karrige Dona

Karrige DONA me stilin e saj skandinav do te jete nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj. Dizajn dhe rehati maksimale gjate qendrimit tuaj! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( nje polimer termoplatik teper rezistenet), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri dhe detaje prej metali te erret.

8056P

New product

E disponojme ne disa ngjyra.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Karrige Dona

Karrige Dona

Karrige DONA me stilin e saj skandinav do te jete nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj. Dizajn dhe rehati maksimale gjate qendrimit tuaj! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( nje polimer termoplatik teper rezistenet), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri dhe detaje prej metali te erret.

Related Products

Karrige Olive kombinim i përsosur i linjave moderne, e gjitha ne ngjyre khaki. Karrigia është e thjeshtë dhe kjo është ajo që e bën karrigen tërheqëse thjeshtësia.

Nje dizajn unik dhe modern, i cili e ben akoma me te kendshem ambientin tuaj !! Struktura inoks , e veshur e gjitha ne lekure te bardhe.

Karrige Jemmy per nje qendrim dhe dizajne te kendshem! Strukture dhe kembe metalike, veshje me material te mendafsht ne forme rrjete.

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture dhe kembe metalike me lyerje. Shpina dhe ndenjesja te veshura me materjal te mendafsht ne forem rrjete.

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, veshje me lekure eco-pelle te bardhe dhe te zeze.

Karrige SIERA  nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj, dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri. 

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplatik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve).

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike  polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike).

Karrige ALVI është i bërë nga një cilësi e lartë dhe plastike të qëndrueshme polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike)

Karrige NEVA nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplastik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve).

Karrige LENO  nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj, dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri. 

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, mbeshtetesja dru, veshje me lekure eco-pelle ne disa ngjyra.

Nje dizajn i vecant qe ofron rehatine dhe siguri maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture plastike polipropileni  dhe mbeshtetese polikarbonate ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit). Te pershtatshme per ambjente te jashteme dhe te brendshme.

Karrige SILVA nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplastik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve).

Kolltuk klasik i bllokut 1930, i riinterpretuar. I ndertuar prej palme kacavjerrëse natyrale dhe rrjete e endur plastike, nje model i rehatshem dhe mese i pershtatshme për kuzhinë ose oborrin tuaj. (Vetëm mos harroni të ruani atë në ambiente të mbyllura kur të vijë shirat.)

Karrige IVI është një kënaqësi dhe zgjedhje praktike për zonën tuaj të brendshëm apo të jashteme te ngrënies. Prodhuar nga polipropileni me cilësi të lartë, kjo karrige eshte teper rezitente ndaj kushteve atmosferike dhe goditjeve.

Nje dizajn modern ne stil Retro qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !!

Karrige Silver per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Perberja: Skelet Metalik Lartesia: 89cmE veshur me tapiceri  Kembe Metalike me lyerje 

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj. Strukture druri dhe cope mikrofiber.

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, mbeshtetesja dru, veshje me lekure eco-pelle.

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

STOL SPOTY do të shtojë klasë në kuzhinë ose barin tuaj. Një stol elegant i cili përbën epitetin e stilit dhe sofistikimit, i ndertuar me strukture inoksi dhe mbeshtetese metakrilik i shkelqyshem. Ka lartësi plotesisht te rregullueshme me një piedestal të përfunduar me inoks, mbështetëse për këmbë dhe bazë të rëndë!

 "STOL JOY" do të jetë një stacion në kuzhinë ose në zonën tuaj të barit. Ku baza e inoksit për një përshtatje më ergonomike dhe ndenjësja prej metakrelik me shkelqim sigurojne një pushim të rehatshëm.

Sgabello EVA ka një dizajn klasik dhe është shumë i rehatshëm sidomos falë mbështetjes së pasme. Struktura, druri e plotësuar nga një mbështetëse metalike këmbe dhe një bazë të rrumbullakët, është e rregullueshme në lartësi dhe për këtë arsye eshte e përshtatshme për sportelet dhe gadishuj te lartësive të ndryshme.