Dhome gjumi Miluna""

Dhome gjumi Miluna""

810€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.
Mjaft elegante dhe dinjitoze.
Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

Dhoma e gjumit Miluna perfshin:

 • Dollap me 6 kanata, permasat: (220*230*65)
 • 2 komedina, permasat:(50*40*40)
 • 1 komo, permasat:(90*75*45)
 • Pasqyren, permasat:(70*70)
 • Krevatin me lekure ecopel, permasat:(160*190)
 • Materiali: Kleaf (Rimeso druri)

DGJ15

New product

Quantity

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.
Mjaft elegante dhe dinjitoze.
Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.                                                             

Dhoma e gjumit Miluna perfshin:

 • Dollap me 6 kanata, permasat: (220*230*65)
 • 2 komedina, permasat:(50*40*40)
 • 1 komo, permasat:(90*75*45)
 • Pasqyren, permasat:(70*70)
 • Krevatin me lekure ecopel, permasat:(160*190)
 • Materiali: Kleaf (Rimeso druri)

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dhome gjumi Miluna""

Dhome gjumi Miluna""

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.
Mjaft elegante dhe dinjitoze.
Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

Dhoma e gjumit Miluna perfshin:

 • Dollap me 6 kanata, permasat: (220*230*65)
 • 2 komedina, permasat:(50*40*40)
 • 1 komo, permasat:(90*75*45)
 • Pasqyren, permasat:(70*70)
 • Krevatin me lekure ecopel, permasat:(160*190)
 • Materiali: Kleaf (Rimeso druri)

Related Products

480€

Donatella është dhoma e gjumit që kombinon rehatin me zgjedhje të dizajnuara mirë. Ne shpenzojmë një të tretën e jetës sonë në dhomë gjumi, kështu që është e rëndësishme që kjo të jetë praktike dhe mirëpritëse, pasi Donatella ju ofron një gardërobë me gjashtë dyer, krevatin, dy komedina dhe nje komo.

837€

Giada Marina një dollap me gjashtë dyer, kater sistare dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

1 062€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

350€

Donatella është dhoma e gjumit që kombinon rehatin me zgjedhje të dizajnuara mirë. Ne shpenzojmë një të tretën e jetës sonë në dhomë gjumi, kështu që është e rëndësishme që kjo të jetë praktike dhe mirëpritëse, pasi Donatella ju ofron një gardërobë me gjashtë dyer, krevatin, dy komedina dhe nje komo.

725€ 825€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

850€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

790€ 850€

" Zaffiro" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Zaffiro" per tju ofruar me teper rehati.

750€

" Amore " eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen " Amore " per tju ofruar me teper rehati.

800€

" KIKKA" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "KIKKA" per tju ofruar me teper rehati.

950€ 1 080€

" KELLY" me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 2 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

1 474€

LIVIA me stilin e saj neoklasik dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 6 dyer me pasqyrë qendrore, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

1 468€

" Dolce Vita" me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 2 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

590€

Dhoma ELENA e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale .Elena nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, me pasqyrë qendrore, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.