Dhome gjumi "Donatela"

Dhome gjumi "Donatela"

480€

Donatella është dhoma e gjumit që kombinon rehatin me zgjedhje të dizajnuara mirë.

Ne shpenzojmë një të tretën e jetës sonë në dhomë gjumi, kështu që është e rëndësishme që kjo të jetë praktike dhe mirëpritëse, pasi Donatella ju ofron një gardërobë me gjashtë dyer, krevatin, dy komedina dhe nje komo.DGJ20

New product

Quantity

Donatella është dhoma e gjumit që kombinon rehatin me zgjedhje të dizajnuara mirë.

Ne shpenzojmë një të tretën e jetës sonë në dhomë gjumi, kështu që është e rëndësishme që kjo të jetë praktike dhe mirëpritëse, pasi Donatella ju ofron një gardërobë me gjashtë dyer, krevatin, dy komedina dhe nje komo.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dhome gjumi "Donatela"

Dhome gjumi "Donatela"

Donatella është dhoma e gjumit që kombinon rehatin me zgjedhje të dizajnuara mirë.

Ne shpenzojmë një të tretën e jetës sonë në dhomë gjumi, kështu që është e rëndësishme që kjo të jetë praktike dhe mirëpritëse, pasi Donatella ju ofron një gardërobë me gjashtë dyer, krevatin, dy komedina dhe nje komo.Related Products

837€

Giada Marina një dollap me dymbedhjete dyer, kater sistare dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

810€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme. Dhoma e gjumit Miluna perfshin: Dollap me 6 kanata, permasat: (220*230*65) 2 komedina, permasat:(50*40*40) 1 komo, permasat:(90*75*45) Pasqyren, permasat:(70*70) Krevatin me lekure ecopel,...

1 062€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

350€

Donatella është dhoma e gjumit që kombinon rehatin me zgjedhje të dizajnuara mirë. Ne shpenzojmë një të tretën e jetës sonë në dhomë gjumi, kështu që është e rëndësishme që kjo të jetë praktike dhe mirëpritëse, pasi Donatella ju ofron një gardërobë me gjashtë dyer, krevatin, dy komedina dhe nje komo.

825€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

850€

I pershtatet ndjeshem rehatise dhe komoditeti te ciftit.Mjaft elegante dhe dinjitoze.Ngjyrat e ngrohta te kesaj dhome japin nje atmosfer te ndjeshme.

850€

" Zaffiro" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Zaffiro" per tju ofruar me teper rehati.

750€

" Amore " eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen " Amore " per tju ofruar me teper rehati.

800€

" KIKKA" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "KIKKA" per tju ofruar me teper rehati.

1 080€

" KELLY" me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 2 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

1 474€

LIVIA me stilin e saj neoklasik dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 6 dyer me pasqyrë qendrore, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

1 200€ 1 468€

" Dolce Vita" me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 2 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

590€

Dhoma ELENA e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale .Elena nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, me pasqyrë qendrore, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.

590€ 658€

" Astra" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Astra" per tju ofruar me teper rehati.

405€ 447€

Kur të kërkoni kapacitet shtesë në dhomë, zgjidhni një model si Astra 2. Një dizajn i pastër, ultra modern dhe i ndritshëm që ju fiton në sajë të ngjyrës së ngrohtë të efektit natyror të lisit të strukturës dhe pastërtisë së fronteve të bardha të ndritshme. Për më tepër, në sajë të zgjidhjes praktike të urës, mund ta keni atë edhe nëse keni hapësira më të...

657€ 730€

Me Cecilia ju mund të pajisni dhomën tuaj të gjumit sipas traditës, pa shpenzuar një pasuri. Cecilia është një dhomë gjumi me atmosferë të mrekullueshme, me motive të hijshme të kornizës së saj të krevatit dhe dollapit me 6 dyer dhe tre sirtare që ndajnë të njëjtin stil të thjeshtë dhe të rafinuar. 

790€ 878€

Me Cecilia 2 ne ngjyre Arre ju mund të pajisni dhomën tuaj të gjumit sipas traditës, pa shpenzuar një pasuri. Klasiket kthehen në qendër të vëmendjes, me koleksionin Cecilia 2. Dhoma e kompletuar, e përbërë nga një gardërobë me dyer sezonale dhe një kornizë dhe doreza antike.

490€ 546€

Elena një dollap me gjashtë dyer, kater sistare dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

590€ 667€

Dhoma ELENA e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale .Elena nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, me pasqyrë qendrore, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.

844€ 938€

" Freccia " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

577€ 641€

" Leader " eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen " Leader " per tju ofruar me teper rehati.

666€ 740€

Linja Leader 2 propozon një dhomë me dizajne elegant dhe modern. E pajisur me nje dollap ku te gjitha panelet jane pasqyruese, detaj i cili e bene kete dhome teheqes dhe teper funksional.

656€ 729€

Ndriçim dhe rehati me Marina 1 Secili prej nesh është i ndryshëm dhe ka një shije të veçantë, prandaj gjithmonë duam t'ju ofrojmë kaq shumë zgjidhje të mobilimit. Marina në foto është e përbërë nga një gardërobë me 3 dyer scorevel në ngjyre gize për strukturën dhe për pjesën e përparme me një efekt natyral të lisi.

535€ 595€

" Marina 2" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Marina 2" per tju ofruar me teper rehati.

535€ 595€

" Marina 3" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Marina 3" per tju ofruar me teper rehati.

800€ 890€

Efekti i eukalipteve gri" Marina 4 " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel dhe pasqyre, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë dhe pasqyre.

676€ 752€

Pandora, elegance dhe funksionalitet në majë të gishtave tuaj. " Pandora " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

391€ 435€

Praktikë, stil dhe lehtësi. Sirio ka të tre këto karakteristika. Sirio një dollap me gjashtë dyer, dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

391€ 435€

  Praktikë, stil dhe lehtësi. Sirio 2 ka të tre këto karakteristika. Sirio një dollap me gjashtë dyer, dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te   preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.