Biblioteka Pegasos

Biblioteka Pegasos

240€

Biblioteka Pegasos është një përbërje, e karakterizuar nga shumë module të mbyllura që alternojnë përkryer me kabinete dhe rafte të vogla ne te cilen mund te vendosin libra dhe sende te ndryshme. 

BB04

New product

Quantity

Permasat : 180 * 188h * 43 cm

No customer reviews for the moment.

Write a review

Biblioteka Pegasos

Biblioteka Pegasos

Biblioteka Pegasos është një përbërje, e karakterizuar nga shumë module të mbyllura që alternojnë përkryer me kabinete dhe rafte të vogla ne te cilen mund te vendosin libra dhe sende te ndryshme. 

Related Products

279€

Poltron Relax nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes.Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme. E ndertuar nga druri, e veshur e gjitha me pelhure mikrofiber.

279€

Poltron Relax duhet te jete patjeter pjese e arredimit te shtepise tuaj!Struktura eshte e bere me dru te paster.Copa e perdorur eshte mikrofiber e cila ka nje kualitet te larte,dhe eshte antibakteriale.

173€

Portmonto LISA. Nje organizator shume i bukur per ambjentin e koridorit tuaj.

250€

Portmonto Chloe nje organizator i perkryer i hapsires tuaj ne hyrje te shtepise.Me hapsira edhe per sendet tuaja te preferuara.

389€

Poltron Relax nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes.Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

280€

Poltron Camilla nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes. Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

400€

Poltron SMILE nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes. Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

370€

Dhurojini vetes momente relaksi pas një dite intensive dhe të lodhshme.