Karrige 

per page
90€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, veshje me lekure eco-pelle te bardhe dhe te zeze.

0 Review(s)
106€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, mbeshtetesja dru, veshje me lekure eco-pelle.

0 Review(s)
107€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes! Strukture dhe kembe metalike, mbeshtetesja dru, veshje me lekure eco-pelle ne disa ngjyra.

0 Review(s)
120€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale klienteve tuaj !!

0 Review(s)
140€

Një vëmendje shtesë në kuzhinë ose barin tuaj, dhe jo vetem! Struktura, inoksi e plotësuar nga një mbështetëse druri e veshur me lekure dhe një bazë e rrumbullakët, Eshtë e rregullueshme në lartësi dhe për këtë arsye eshte e përshtatshme për sportelet dhe gadishuj te lartësive të ndryshme.

0 Review(s)
143€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory ,cope mikrofiber. 

0 Review(s)
172€

STOL SPOTY do të shtojë klasë në kuzhinë ose barin tuaj. Një stol elegant i cili përbën epitetin e stilit dhe sofistikimit, i ndertuar me strukture inoksi dhe mbeshtetese metakrilik i shkelqyshem. Ka lartësi plotesisht te rregullueshme me një piedestal të përfunduar me inoks, mbështetëse për këmbë dhe bazë të rëndë!

0 Review(s)
182€

Nje dizajn unik , modern, i cili e ben akoma me te kendshem ambientin tuaj !! Struktura inoks , e veshur e gjitha ne lekure.

0 Review(s)
187€

 "STOL JOY" do të jetë një stacion në kuzhinë ose në zonën tuaj të barit. Ku baza e inoksit për një përshtatje më ergonomike dhe ndenjësja prej metakrelik me shkelqim sigurojne një pushim të rehatshëm.

0 Review(s)
315€

Nje dizajn modern me linja te lakuara e cila ofron nje mbeshtetje optimale te trupit tuaj  !! Struktura metalike , Mbushja me memory ,e veshur e gjitha ne lekure. 

0 Review(s)
315€

Sgabello EVA ka një dizajn klasik dhe është shumë i rehatshëm sidomos falë mbështetjes së pasme. Struktura, druri e plotësuar nga një mbështetëse metalike këmbe dhe një bazë të rrumbullakët, është e rregullueshme në lartësi dhe për këtë arsye eshte e përshtatshme për sportelet dhe gadishuj te lartësive të ndryshme.

0 Review(s)
488€

Sistemoni hapësirat tuaja në natyre dhe bëhuni gati për verë!Shaga sjell per ju setin e kolltukeve per veranda dhe kopshte, qe mbremjte e veres te jene te paharueshme dhe relaksuese.

0 Review(s)
Showing 46 - 57 of 57 items