Karrige 

per page
71€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

0 Review(s)
71€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

0 Review(s)
72€

Karrige Metalike per nje qendrim dhe dizajne te kendshem ne dhomen e ndenjes!

0 Review(s)
72€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

0 Review(s)
72€

Zgjedhja e duhur per nje rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj si dhe shton sharmin ne ambientin tuaj ! Struktura Dru , Mbushja me memory .

0 Review(s)
73€

Kolltuk klasik i bllokut 1930, i riinterpretuar. I ndertuar prej palme kacavjerrëse natyrale dhe rrjete e endur plastike, nje model i rehatshem dhe mese i pershtatshme për kuzhinë ose oborrin tuaj. (Vetëm mos harroni të ruani atë në ambiente të mbyllura kur të vijë shirat.)

0 Review(s)
74€

Karrige Lenox nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj.

0 Review(s)
75€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike), ndenjesja e veshur me lekure. E disponojme ne 3 ngjyra!

0 Review(s)
77€

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

0 Review(s)
77€

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

0 Review(s)
77€

Kombinimi perfekt i drurit me kamoshin shton ne koleksionin tone te karrigeve kete super model. Dizenjuar per te bere diference. E ndertura me dru 100% dhe veshur me pelhure kamoshi.

0 Review(s)
78€

Karrige Lydia nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj.

0 Review(s)
80€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture dhe kembe metalike me lyerje. Shpina dhe ndenjesja te veshura me materjal te mendafsht ne forem rrjete.

0 Review(s)
81€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj. Strukture druri dhe cope mikrofiber.

0 Review(s)
90€

Karrige Jemmy per nje qendrim dhe dizajne te kendshem! Strukture dhe kembe metalike, veshje me material te mendafsht ne forme rrjete.

0 Review(s)
Showing 31 - 45 of 57 items