Karrige 

per page
44€

Jeni pozitiv gjate gjithe kohes duke u rrethuar nga ngjyrat pafund te cilat e bejne akoma me te kendshem ambientin tuaj !! Materiali dru i lyer.

0 Review(s)
44€

Nje dizajn modern ne stil Retro qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru i lyer.

0 Review(s)
44€

Karrige Ziris është i bërë nga një cilësi e lartë dhe plastike të qëndrueshme polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike)

0 Review(s)
44€

Sgabello ENZA ka një dizajn klasik dhe është shumë i rehatshëm sidomos falë mbështetjes së pasme. Struktura, metalike ju fal me shume qendrueshmeri dhe komoditet gjate qendrimit.

0 Review(s)
45€

Karrige LENO  nje shtese e bukur per dekor ne shtepine tuaj, dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit), ndenjesja e veshur me lekure ecopelle dhe per nje finese deri ne perfeksion kembe druri. 

0 Review(s)
47€

Nje dizajn i vecant qe ofron rehatine dhe siguri maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture plastike polipropileni  dhe mbeshtetese polikarbonate ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit). Te pershtatshme per ambjente te jashteme dhe te brendshme.

0 Review(s)
47€

Nje dizajn unik dhe modern, i cili e ben akoma me te kendshem ambientin tuaj !! Struktura inoks , e veshur e gjitha ne lekure te bardhe.

0 Review(s)
57€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj.

0 Review(s)
57€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.  Tweet  Share  Google+ 

0 Review(s)
57€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj!! Strukture metalike e veshur me plastike polipropileni ( plastike sintetike rezistente ndaj shume tretesve, bazave dhe acideve kimike), ndenjesja e veshur me lekure.

0 Review(s)
60€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale klienteve tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory ,cope mikrofiber.  Vjen ne ngjyra te ndryshme.

0 Review(s)
63€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory ,cope mikrofiber. 

0 Review(s)
65€

Karrige ELLIS NEW nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj.

0 Review(s)
69€

Nje dizajn modern ne stil Retro qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !!

0 Review(s)
71€

Nje dizajn modern qe ofron rehatine maksimale gjate qendrimit tuaj  !! Struktura Dru , Mbushja me memory , e veshur me lekure ekopelle.

0 Review(s)
Showing 16 - 30 of 57 items