Outdoor 

38€

BARSTOOL i harkuar është një stol i forte, por i lehtë që mund të qëndrojë në mënyrë të përkryer në çdo event te jashtem dhe kombinon me tabelën BOJBORD. Ajo ka një vend prej druri Sapele që ofron një hapësirë të rehatshme duke shijuar oret e mbrëmjes.

0 Review(s)
101€

Karrige SLATSTOL me strukturë të lehte prej alumini të lidhur me dru "Sapele" në pjesen e kraheve dhe në mbështetëse. SLATSTOL, e kombinuar me tryezën RESTAURANT, është një karrige ideal në një restorant ose një verande.

0 Review(s)
103€

Një tryezë e pershtatshme për çdo festë. Tavolinë e ndertuar në dru sapele dhe strukturë të lehtë alumini që formon një komplet me BARSTOOL. Pranë pishinës së një vile, apo pranë plazhit, tavolina e BOJBORD fton për një aperitiv, ndërsa horizonti shkëlqen.

0 Review(s)
115€

Një karrige e rehatshme me linja mjafte elegante, rrjeta të grilësuara dhe strukturë alumini fine.

0 Review(s)
151€

Shezllon i kompletuar me nje dyshek të rehatshme në strukturën e aluminit.Dysheku është i veshur me një pëlhurë të papërshkueshme nga uji. Shtire mbi te nën nje ombrellën do të jetë pjesa më e mirë e kujtimeve të verës.

0 Review(s)
183€

Tryeza RESTAURANT e lartë në dru sapele jep një ndjenjë të ngrohtesise, ndërsa ju konsumoni nje vakt. Struktura fine prej alumini me qoshe të zbutura, që së bashku me karriget e bëjnë kombinimin e persosur për një restorant.

0 Review(s)
463€

Shezlloni CORPO jep komoditetin dhe fleksibilitetin maksimal. Ato përbëhen nga rrjeta të grilësuara, dysheku dhe strukturë alumini fine.

0 Review(s)
1 390€

Gazepo Shape Cubic që përmban shtretër me jastëkë te këmbyeshëm dhe të papërshkueshëm nga uji. Struktura fine e aluminit është e mbuluar gjithashtu nga tenda të pelhurave të papërshkueshme nga uji.

0 Review(s)
Showing 1 - 8 of 8 items