Dhoma Gjumi 

per page
391€ 435€

  Praktikë, stil dhe lehtësi. Sirio 2 ka të tre këto karakteristika. Sirio një dollap me gjashtë dyer, dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te   preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

0 Review(s)
391€ 435€

Praktikë, stil dhe lehtësi. Sirio ka të tre këto karakteristika. Sirio një dollap me gjashtë dyer, dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

0 Review(s)
676€ 752€

Pandora, elegance dhe funksionalitet në majë të gishtave tuaj. " Pandora " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

0 Review(s)
800€ 890€

Efekti i eukalipteve gri" Marina 4 " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel dhe pasqyre, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë dhe pasqyre.

0 Review(s)
535€ 595€

" Marina 3" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Marina 3" per tju ofruar me teper rehati.

0 Review(s)
535€ 595€

" Marina 2" eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen "Marina 2" per tju ofruar me teper rehati.

0 Review(s)
656€ 729€

Ndriçim dhe rehati me Marina 1 Secili prej nesh është i ndryshëm dhe ka një shije të veçantë, prandaj gjithmonë duam t'ju ofrojmë kaq shumë zgjidhje të mobilimit. Marina në foto është e përbërë nga një gardërobë me 3 dyer scorevel në ngjyre gize për strukturën dhe për pjesën e përparme me një efekt natyral të lisi.

0 Review(s)
666€ 740€

Linja Leader 2 propozon një dhomë me dizajne elegant dhe modern. E pajisur me nje dollap ku te gjitha panelet jane pasqyruese, detaj i cili e bene kete dhome teheqes dhe teper funksional.

0 Review(s)
577€ 641€

" Leader " eshte dhoma e gjumit matrimoniale e cila sjell komoditet dhe thjeshtesi ne te perditshmen tuaj.Cilesia Italiane ka dizenjuar dhomen " Leader " per tju ofruar me teper rehati.

0 Review(s)
844€ 938€

" Freccia " me stilin e saj modern dhe cilesia Italiane bejne kete dhome nje hapsire te pa rezistushme, garderobë me 3 dyer me skorevel, krevat me detaje terheqese, 2 komodina dhe komo me 4 sirtarë.

0 Review(s)
590€ 667€

Dhoma ELENA e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale .Elena nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, me pasqyrë qendrore, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.

0 Review(s)
490€ 546€

Elena një dollap me gjashtë dyer, kater sistare dhe hapsira per vendosjen e  sendeve te preferuara, inovative dhe e përshtatshëm për të gjitha hapsirat.

0 Review(s)
790€ 878€

Me Cecilia 2 ne ngjyre Arre ju mund të pajisni dhomën tuaj të gjumit sipas traditës, pa shpenzuar një pasuri. Klasiket kthehen në qendër të vëmendjes, me koleksionin Cecilia 2. Dhoma e kompletuar, e përbërë nga një gardërobë me dyer sezonale dhe një kornizë dhe doreza antike.

0 Review(s)
657€ 730€

Me Cecilia ju mund të pajisni dhomën tuaj të gjumit sipas traditës, pa shpenzuar një pasuri. Cecilia është një dhomë gjumi me atmosferë të mrekullueshme, me motive të hijshme të kornizës së saj të krevatit dhe dollapit me 6 dyer dhe tre sirtare që ndajnë të njëjtin stil të thjeshtë dhe të rafinuar. 

0 Review(s)
405€ 447€

Kur të kërkoni kapacitet shtesë në dhomë, zgjidhni një model si Astra 2. Një dizajn i pastër, ultra modern dhe i ndritshëm që ju fiton në sajë të ngjyrës së ngrohtë të efektit natyror të lisit të strukturës dhe pastërtisë së fronteve të bardha të ndritshme. Për më tepër, në sajë të zgjidhjes praktike të urës, mund ta keni atë edhe nëse keni hapësira më të...

0 Review(s)
Showing 1 - 15 of 30 items