Të Tjera 

230€

Poltron Relax nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes.Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme. E ndertuar nga druri, e veshur e gjitha me pelhure mikrofiber.

0 Review(s)
230€

Poltron Relax duhet te jete patjeter pjese e arredimit te shtepise tuaj!Struktura eshte e bere me dru te paster.Copa e perdorur eshte mikrofiber e cila ka nje kualitet te larte,dhe eshte antibakteriale.

0 Review(s)
420€

Nje dizajn shume interesant dhe modern qe i jep nje pamje unike shtepise tuaj ! Mbi te gjitha multifunskionale ku mund ta perdorni si mbajtese këpucësh,cantash etj...

0 Review(s)
540€

Nje dizajn modern  qe i jep nje pamje unike shtepise tuaj ! Materiali i perdorur akrilik dhe xham.

0 Review(s)
173€

Portmonto LISA. Nje organizator shume i bukur per ambjentin e koridorit tuaj.

0 Review(s)
250€

Portmonto Chloe nje organizator i perkryer i hapsires tuaj ne hyrje te shtepise.Me hapsira edhe per sendet tuaja te preferuara.

0 Review(s)
389€

Poltron Relax nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes.Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

0 Review(s)
Showing 1 - 7 of 7 items