Aksesore 

173€

Portmonto LISA. Nje organizator shume i bukur per ambjentin e koridorit tuaj.

0 Review(s)
240€

Biblioteka Pegasos është një përbërje, e karakterizuar nga shumë module të mbyllura që alternojnë përkryer me kabinete dhe rafte të vogla ne te cilen mund te vendosin libra dhe sende te ndryshme. 

0 Review(s)
249€

Pegaso është një linjë e re dhe dinamike dhe në të njëjtën kohë e rehatshme dhe funksionale, gjithmonë në hap me kohën. Kredenca Pegaso në variantin e ri natyror të drurit të kombinuar me llak të bardhë menjëherë dallon nga dizajni i tij modern dhe i ndritshëm.   

0 Review(s)
250€

Portmonto Chloe nje organizator i perkryer i hapsires tuaj ne hyrje te shtepise.Me hapsira edhe per sendet tuaja te preferuara.

0 Review(s)
279€

Poltron Relax nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes.Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme. E ndertuar nga druri, e veshur e gjitha me pelhure mikrofiber.

0 Review(s)
279€

Poltron Relax duhet te jete patjeter pjese e arredimit te shtepise tuaj!Struktura eshte e bere me dru te paster.Copa e perdorur eshte mikrofiber e cila ka nje kualitet te larte,dhe eshte antibakteriale.

0 Review(s)
280€ 310€

Elementet e këtij koleksioni mund të kombinohen me çdo lloj mjedisi. E pajisur me një sistem hapje shtytëse-tërheqëse, dyert kanë një raft fiks brenda. Trajtuesit e sirtarëve janë në metal krom.

0 Review(s)
280€

Poltron Camilla nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes. Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

0 Review(s)
370€

Dhurojini vetes momente relaksi pas një dite intensive dhe të lodhshme.

0 Review(s)
389€

Poltron Relax nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes.Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

0 Review(s)
400€

Poltron SMILE nje mbeshtetje per rehatin e trupit dhe te mendjes. Dhurojini vetes momente relaxi pas nje dite intensive dhe te lodhshme.

0 Review(s)
420€

Nje dizajn shume interesant dhe modern qe i jep nje pamje unike shtepise tuaj ! Mbi te gjitha multifunskionale ku mund ta perdorni si mbajtese këpucësh,cantash etj...

0 Review(s)
457€

Kredenca LOTUS e përkryer për ata që kanë një still modern ne ambjentine e tyre, pasi gjene pershtatshemri te larte në çdo korridor e stilit modern.

0 Review(s)
873€

Kredenca KONTEMPORANA e nderthurur me stil klasik dhe modern njokohesisht gjen hapsire ne dhomen tuaj te jeteses si dhe ne sdo korridor mikprites. 

0 Review(s)
Showing 1 - 14 of 14 items