Mobilje Tualeti 

265€

Mobilje banjo me lavaman qeramike  shkelqim te larte me ngjyre te bardhe. Dollapi  me 2 sirtare    Pasqyre Permasat: 80 x 50 cm

0 Review(s)
284€

Mobilje e tualetit Sila eshte e ndertuar nga materiale kunder ujit ( materiale hidrografike) Lavaman qeramike shkelqim te larte ngjyre e bardhe.Dollap me 2 sirtare dhe 2 kanata me mbyllje te bute.                                

0 Review(s)
284€

Mobilje e tualetit Tea eshte e ndertuar nga materiale kunder ujit ( materiale hidrografike) Lavaman me qeramike shkelqim te larte ngjyre e bardhe.Dollap me 3 sirtare me mbyllje te bute.Mbajtese peshqiri .                                                                                                                   

0 Review(s)
284€

Mobilje e tualetit Ema eshte e ndertuar nga materiale kunder ujit ( materiale hidrografike)  Lavaman qeramike shkelqim te larte ngjyre e bardhe. Dollap me 3 sirtare me mbyllje te bute                                  

0 Review(s)
330€

Rea është një mobilje modulare me një dizajn dhe ndikim modern. Mobilje tualeti me 2 sirtare, si dhe nje pasqyre. Rimeso druri. Permasat: 80 * 50 cm. Permasat e kolones: 160 x 25 x 26 cm.

0 Review(s)
338€

Mobilje e tualetit Kiara eshte e ndertuar nga materiale kunder ujit ( materiale hidrografike) Lavaman qeramike shkelqim te larte ngjyre e arte. Dollap me 2 kanata me mbyllje te bute.                                 

0 Review(s)
345€

 Lavaman me qeramike shkelqim te larte ngjyre e bardhe Dollap me 2 sirtare me mbyllje te bute Pasqyre    Permasat: 80 x 50 cm  Permasat e kolones: 47 x 20 x 160 cm.

0 Review(s)
355€

Mobilje tualeti perbehet nga: Lavaman akrilik shkelqim te larte ngjyre e bardhe Dollap me 2 sirtare me mbyllje te bute Pasqyre me drite te udhehequr Permasat: 80 * 50 cm  Permasat e kolones: 26 * 160 * 25 cm

0 Review(s)
395€

Mobilje e tualetit Nana eshte e ndertuar nga materiale kunder ujit ( materiale hidrografike) Lavaman me qeramike shkelqim te larte ngjyre e arteDollap me 4 sirtare me mbyllje te bute.                                                                          

0 Review(s)
1 100€

Tendencat me te fundit te arredimit te brendshem i gjeni te @Shaga. Nje lavaman me corian me një stil të lemuar modern. Bërë për të duruar, corian është material i larmishëm që jep liri ne dizenjim.Arkitektët dhe dizajnerët rreth botës vlerësojnë, Corianin® si një material që mund t'i kthejë vizionet më ambicioze në realitet

0 Review(s)
Showing 1 - 10 of 10 items