Kënde 

per page
2 340,00€

Linja e kolltuqeve qe ofron Shaga i shton larmine dhe flexibilitetin shtepise tuaj. Pervec rehatise dhe komoditetit te afruar, pamja estetike qe kolltuqet Chester 3+2  ofrojne, i jep edhe me shume sharm sallonit tuaj.

4 000,00€

Linja e kendeve qe ofron Shaga i shton larmine dhe flexibilitetin shtepise tuaj. Pervec rehatise dhe komoditetit te afruar, pamja estetike qe kendi Edelweis i ofron i jep edhe me shume sharm sallonit tuaj.

664,00€

Linja e kolltuqeve qe ofron Shaga i shton larmine dhe flexibilitetin shtepise tuaj. Pervec rehatise dhe komoditetit te afruar, pamja estetike qe kolltuqet Yellow  ofrojne i jep edhe me shume sharm sallonit tuaj.

160,00€ 240,00€

Linja e kolltuqeve qe ofron Shaga i shton larmine dhe flexibilitetin shtepise tuaj. Pervec rehatise dhe komoditetit te afruar, pamja estetike qe kolltuku Klik Klak  ofron, i jep edhe me shume sharm sallonit tuaj.

1 851,00€

Linja e kolltuqeve qe ofron Shaga i shton larmine dhe flexibilitetin shtepise tuaj. Pervec rehatise dhe komoditetit te afruar, pamja estetike qe kendi Ben Ten ofron, i jep edhe me shume sharm sallonit tuaj.

3 081,00€

Linja e kolltuqeve qe ofron Shaga i shton larmine dhe flexibilitetin shtepise tuaj. Pervec rehatise dhe komoditetit te afruar, pamja estetike qe kendi Invictus ofron, i jep edhe me shume sharm sallonit tuaj.

736,00€

Eshte stina e duhur per te perdorur ngjyrat ne shtepine tuaj.Kendi Trendy nje kend komod dhe shume modern.

450,00€

Kendi Antonela eshte shum funksional dhe i rehatshem pasi ai eshte me hapje dhe mund te perdoret si krevat , eshte perfekt per ambiente me hapsira te vogla. Copa qe ne kemi perdorur eshte mikrofiber e cila eshte antibakteriale dhe pastrohet shume lehte . Mbushja eshte me shauma e cila siguron jetegjatesine e kendit.

1 050,00€

Risi ne boten e arredimit te shtepise tuaj!Kendi Klara eshte mjaft elegant dhe i rehatshem. Permasat e kendit jane 290 * 240 Copa qe ne kemi perdorur eshte cope mikrofiber e cila ka nje rezistence te larte ndaj lageshtires,gjithashtu eshte antibakteriale. Struktura e saj eshte dru i paster si dhe pjesa e kembeve.

Showing 1 - 9 of 30 items