Soxhorno 

per page
185,00€

Soxhorno Gemini me linja mjaft elegante dhe e pershtatshme per hapsira te vogla. Gjithashtu ju krijon hapsira dhe mundesi per vendosjen e sendeve tuaja ne sirtaret e vegjel qe disponon.

0 Review(s)
196,00€

Tavoline televizori me linja mjaft elegante dhe e pershtatshme per hapsira te vogla. Gjithashtu ju krijon hapsira dhe mundesi per vendosjen e sendeve tuaja ne sirtaret e vegjel qe disponon.

0 Review(s)
295,00€

Tavoline televizori me linja mjaft elegante dhe e pershtatshme per hapsira te vogla. Gjithashtu ju krijon hapsira dhe mundesi per vendosjen e sendeve tuaja ne sirtaret e vegjel qe disponon.

0 Review(s)
255,00€

Soxhorno, elegante, e këndshme moderne dhe praktike falë dyerve të saj  të shkëlqyera dhe rafte librash. Baza ideale e mobiljeve si një televizor si dhe hapësirë magazinimi falë dy sirtarëve të saj të medhenj të ruajtjes do t'ju pushtojë në shikim të parë. Permasat: 220 x 58 x 205 cm

0 Review(s)
277,00€

E ndryshme është qëndrimi për ata që preferojnë përzierjen e modernitetit dhe rehati. Me linjat e tij të veçanta, praktikën dhe sofistikimin e efektit të tij elmo, Vario është jetesa që do t'ju pushtojë në shikim të parë. Minimale, të ndritshme dhe shumë më tepër. Permasat: 267 x 42 x 195 cm

0 Review(s)
159,00€

Format dhe detajet delikate te cilat e bejne unike tavolinen tone ! Mbi te gjitha hapsira te mjaftueshme qe te mbajme zonën rreth TV gjithmone të organizuar.

0 Review(s)
240,00€

Tavoline televizori me linja mjaft elegante dhe e pershtatshme per hapsira te vogla. Gjithashtu ju krijon hapsira dhe mundesi per vendosjen e sendeve tuaja ne sirtaret e vegjel qe disponon.

0 Review(s)
220,00€

Tavoline televizori Nadia. Nje tavoline me detaje dhe hapsira per vendosjen e televizorit po dhe jo vetem.E Projektuar per nje lojshmeri ambjentesh.

0 Review(s)
153,00€

Tavoline Televizori TONA. E projektuar me thjeshtesi per komoditet dhe pershtatshmeri te larte  me ambjentet e shtepise tuaj.

0 Review(s)
Showing 1 - 9 of 15 items